AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden patlıcan almak

Kahve falında birinden patlıcan almak

Kahve falında birinden patlıcan almak bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden patlıcan almak gördüyseniz:

  • İşleri kendi istediğiniz şekilde yönlendirmek için seçeceğiniz yollar hoş bulunmayabilir.

Kahve falında patlıcan içi görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patlıcanlı yemek yemek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında ağaçtan patlıcan toplamak yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, bol rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ patlıcan yemek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında kuru patlıcan görmek kalabalık bir aileye sahip olunacağına, hayırlı bir terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında biber patlıcan toplamak her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına delalettir.

Kahve falında patlıcan yapmak hayallerinin gerçek olacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine işarettir.

Kahve falında salatalık patlıcan görmek zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, söylediklerinin çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir