AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurtlu patlıcan görmek

Kahve falında yoğurtlu patlıcan görmek

Kahve falında yoğurtlu patlıcan görmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, sıhhat kazanacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında yoğurtlu patlıcan gördüyseniz:

  • Bazı kimselerden bilerek uzaklaşmak isteyeceksiniz.

Kahve falında yoğurtlu patlıcan yemek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yoğurtlu patlıcan görmek kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patlıcan turşusu görmek parasal anlamda rahat edeceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soyulmuş patlıcan görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında patlıcan yemeği yediğini görmek tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ekilmiş patlıcan görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında biber patlıcan kızartması görmek fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tarlada patlıcan görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir