AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük küçük fare görmek

Kahve falında küçük küçük fare görmek

Kahve falında küçük küçük fare görmek ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, hem hayatının kurtulacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında küçük küçük fare gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklardan önemli şanslar söz konusu olabilir.

Kahve falında evde küçük fareler görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına alamet eder.

Kahve falında küçük fare kovalamak bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına delalet eder.

Kahve falında büyük ve küçük fare görmek kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında siyah küçük fare görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında küçük ve büyük fare görmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük küçük fare görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına rivayet eder.

Kahve falında evde küçük fare görmek şansa, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük fındık faresi görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir