AnaSayfa / Genel / Kahve falında asitli su içmek

Kahve falında asitli su içmek

Kahve falında asitli su içmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, iş değişikliğine gidileceğine, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında asitli su içmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinizi netleştirmeniz durumunda başarılı olma şansınız yüksek olabilir.

Kahve falında asitli su içmek fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına delalettir.

Kahve falında asitli içecek içmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına alamet eder.

Kahve falında asit içmek işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına rivayet eder.

Kahve falında asitten yanmak çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asitli içecek görmek zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asit döküldüğünü görmek bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, onlardan taraf hayır göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asitle yanmak ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına delalettir.

Kahve falında asit yağmuru görmek doğru olanı seçeceğine, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir