Kahve falında asit içmek

Kahve falında asit içmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında asit içmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı gözden geçirip, planlarınızı uygulamaya devam edebilirsiniz.

Kahve falında asitli su içmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine işarettir.

Kahve falında asitli içecek içmek dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asit içmek sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına inanılır.

Kahve falında asit döküldüğünü görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında asitten yanmak büyük bir proje ortaya koyacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Kahve falında asitli içecek görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asit görmek asık yüzlerin güleceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında asitle yanmak tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top