AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa ve köpek görmek

Kahve falında kaplumbağa ve köpek görmek

Kahve falında kaplumbağa ve köpek görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa ve köpek gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan bazı gizli düşmanlarınız da harekete geçebilir.

Kahve falında köpek ve kaplumbağa görmek kendine olan güvenini yitireceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa ve köpek görmek atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında kaplumbağanın koştuğunu görmek Allah katında günahlarının affolacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında kaplumbağa ısırdığını görmek övgü dolu sözler duyacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında evde kaplumbağa görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına inanılır.

Kahve falında sırtında kaplumbağa görmek sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kendi kabuğuna çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında kaplumbağanın doğurduğunu görmek hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında kaplumbağanın kovaladığını görmek sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir