AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki ırmak görmek

Kahve falında iki ırmak görmek

Kahve falında iki ırmak görmek bereketli işler yapılacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, ondan kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında iki ırmak gördüyseniz:

  • Temkinli olmanız gerekiyor.

Kahve falında çay ırmak görmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, işini büyüteceğine tabir olunur.

Kahve falında ırmakta kaybolmak kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla ırmağa düşmek yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına inanılır.

Kahve falında birini ırmakta görmek kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, canının kıymetini bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ırmağa girdiğini görmek sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında derin ırmak iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına alamet eder.

Kahve falında kurumuş ırmak görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına delalet eder.

Kahve falında berrak ırmak görmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sorunların üstesinden geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir