Kahve falında küçük gemi görmek

Kahve falında küçük gemi görmek ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, konuşmaz olacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük gemi gördüyseniz:

  • Kafanızdan kuruntuları atıp, olumlu şeyler düşünmeye çalışmalısınız.

Kahve falında küçük gemiye binmek eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, yalan söylemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında küçük gemi görmek sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gemi hediye etmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, çok başarılı işlere adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde gemiyle gitmek refah düzeyinin artacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gemide savaşmak tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fırtına ve gemi görmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Kahve falında batan gemi görmek sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz yelkenli gemi görmek kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir