AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük çanta almak

Kahve falında küçük çanta almak

Kahve falında küçük çanta almak işsiz ise işe gireceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine, kirli işlere bulaşacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında küçük çanta almak gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınız, etkili kişiler veya arkadaşlarınız size haddinden fazla baskı uyguluyor olabilir.

Kahve falında küçük çanta görmek zor durumlara düşüleceğine, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine delalettir.

Kahve falında küçük el çantası görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine delalettir.

Kahve falında küçük çanta almak ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden küçük bir çanta hediye almak aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, üzgün ve hasta olacağına rivayet eder.

Kahve falında iki çanta görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine yorulur.

Kahve falında denizde çanta bulmak atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, zor günlerden geçeceğine işaret eder.

Kahve falında denizde çanta görmek zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, amacına ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çantaya sigara koymak elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir