AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz el çantası görmek

Kahve falında beyaz el çantası görmek

Kahve falında beyaz el çantası görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında beyaz el çantası gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, işler, düzenlemeler veya üzerinde uzlaşılmış konular değişim dönüşüm yaşıyor.

Kahve falında beyaz el çantası görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, çalışmaların beğeni almayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde çanta görmek hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük el çantası görmek çok yorulacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına yorulur.

Kahve falında el örgüsü çanta görmek düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde çanta taşımak güzel ameller işleyeceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine işaret eder.

Kahve falında siyah el çantası görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, başarı kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı el çantası görmek bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında deri el çantası görmek çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir