AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük düşürülmek

Kahve falında küçük düşürülmek

Kahve falında küçük düşürülmek yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, engel tanımayan biri olacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına delalet eder.

Kahve falında küçük düşürülmek gördüyseniz:

  • Geçmişi unutmanızda fayda var.

Kahve falında küçük çocuğun düştüğünü görmek başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Kahve falında küçük düşürülmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine delalet eder.

Kahve falında küçük çocuğun ağladığını görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kendinden küçük biriyle evlendiğini görmek karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında küçüklüğümü görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük tüp almak kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine işarettir.

Kahve falında küçük alev görmek maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında küçük kertenkele görmek keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir