AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük çocuğun düştüğünü görmek

Kahve falında küçük çocuğun düştüğünü görmek

Kahve falında küçük çocuğun düştüğünü görmek büyük miktarda kazanç sağlayacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, içinin huzurla dolacağına inanılır.

Kahve falında küçük çocuğun düştüğünü gördüyseniz:

  • Yaratıcı bir fkrinizi uygulamaya koymanıza yardım edebilecek bir anlaşma şansı yakalayabilirsiniz.

Kahve falında küçük çocuğun düştüğünü görmek el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük düşürülmek hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına inanılır.

Kahve falında küçük erkek çocuğunun öldüğünü görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında küçük erkek çocuğunu kucaklamak önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük bir çocuğu öldürmek işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük bir çocuğu öpmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğun ağladığını görmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına delalet eder.

Kahve falında küçük çocuğun adet olduğunu görmek bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir