AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük çocuğun ağladığını görmek

Kahve falında küçük çocuğun ağladığını görmek

Kahve falında küçük çocuğun ağladığını görmek mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, rahat geçinerek yaşayacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, kalp kırmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük çocuğun ağladığını gördüyseniz:

  • Uyumlu olmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında küçük çocuğun ağladığını görmek hayat boyu çok sevileceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük bir kızın ağladığını görmek kızı olanların da gelin edeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine delalettir.

Kahve falında küçük çocuğunun olduğunu görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına yorulur.

Kahve falında küçük çocuğa araba çarptığını görmek refahının ve varlığının artacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük erkek çocuğu sevmek elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında küçük çocuğa yemek yedirmek kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğun yürüdüğünü görmek huzurunun yerine geleceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine işarettir.

Kahve falında küçük bir çocuğa yardım etmek kazanılan paranın artacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir