AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük dükkan görmek

Kahve falında küçük dükkan görmek

Kahve falında küçük dükkan görmek borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, iş hayatının düzeleceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük dükkan gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya yakınlarınızın sağlığını da hafife almamanız gerekiyor.

Kahve falında küçük dükkan açmak ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, sevdiğine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük dükkan görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dükkanı yıkamak aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski dükkan görmek yeni başlangıçların yapılacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında börek dükkanı görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında dükkanın yıkıldığını görmek rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında takı dükkanı görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına işarettir.

Kahve falında çanta dükkanı görmek zor zamanların sona ereceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir