AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük çocuğun yürüdüğünü görmek

Kahve falında küçük çocuğun yürüdüğünü görmek

Kahve falında küçük çocuğun yürüdüğünü görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğun yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Yüksek fiziksel enerjiniz size devamlı olarak aşırı itilimler verebilir.

Kahve falında küçük çocuğun yürüdüğünü görmek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına yorulur.

Kahve falında küçük çocuğunun yürüdüğünü görmek sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük bebeğin yürüdüğünü görmek iyilik ve hayır bulacağına, zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında küçük bir bebeğin yürüdüğünü görmek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında küçük çocuğa para vermek evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, mutluluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük bir çocuğun hamile olduğunu görmek sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğun işediğini görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında küçük erkek çocuğunu kucaklamak farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, güzel günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir