AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük bir bebeğin yürüdüğünü görmek

Kahve falında küçük bir bebeğin yürüdüğünü görmek

Kahve falında küçük bir bebeğin yürüdüğünü görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, istenmeyen bir yolculuğa, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine delalettir.

Kahve falında küçük bir bebeğin yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Sonuç olarak kendinize biraz daha önem verirseniz sanırım daha iyi olacak.

Kahve falında küçük bebeğin yürüdüğünü görmek hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında küçük bir bebeğin yürüdüğünü görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına inanılır.

Kahve falında küçük çocuğun yürüdüğünü görmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük çocuğunun yürüdüğünü görmek berekete ve zenginliğe ulaşacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok küçük bebek doğurmak çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında küçük bebek sevmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, başının belaya girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük bebek dövmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında normalden küçük bebek görmek yeni projelere atılacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir