AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük çocuğun işediğini görmek

Kahve falında küçük çocuğun işediğini görmek

Kahve falında küçük çocuğun işediğini görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, dik durmaya çalışacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına yorulur.

Kahve falında küçük çocuğun işediğini gördüyseniz:

  • Kulaktan duyma bilgilere itibar etmenizin veya olaylara olumsuz bakmanızın negatif sonuçları olabilir.

Kahve falında küçük çocuğun işediğini görmek çoluk çocuğa karışacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına delalettir.

Kahve falında çocuğun üzerine işediğini görmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğun üzerine işediğini görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında bir çocuğun işediğini görmek tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, itibarının ve makamının artacağına işarettir.

Kahve falında çocuğun işediğini görmek kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bir çocuğun üzerine işediğini görmek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğun işediğini görmek yaşamın belli bir düzene oturacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğun eline işediğini görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir