AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük bebeğin yürüdüğünü görmek

Kahve falında küçük bebeğin yürüdüğünü görmek

Kahve falında küçük bebeğin yürüdüğünü görmek sorunlarının sona ereceğine, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına yorulur.

Kahve falında küçük bebeğin yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız kişilerden destek görebilirsiniz.

Kahve falında küçük bebeğin yürüdüğünü görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında küçük bir bebeğin yürüdüğünü görmek fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğun yürüdüğünü görmek kolay yollardan kazanacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza delalettir.

Kahve falında küçük çocuğunun yürüdüğünü görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük bebek öpmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında küçük bir bebek görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında çok küçük bebek görmek eğer şifaysa da şifasını bulacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında küçük bebeğin büyüdüğünü görmek buna rağmen kazanç getireceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir