AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük erkek çocuğunu kucaklamak

Kahve falında küçük erkek çocuğunu kucaklamak

Kahve falında küçük erkek çocuğunu kucaklamak bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, dinde olgunlaşacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, başarısızlıklara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük erkek çocuğunu kucaklamak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara da girmemeye çalışın.

Kahve falında küçük erkek çocuğunu kucaklamak çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu kucaklamak yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğunu kucaklamak bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine inanılır.

Kahve falında küçük erkek çocuğa sarılmak iş hayatında çok zarar edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük erkek çocuğu yıkamak dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğunun küçüklüğünü görmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük bir erkek çocuğu görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük erkek çocuğunun öldüğünü görmek mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir