AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük çocuğun öldüğünü görmek

Kahve falında küçük çocuğun öldüğünü görmek

Kahve falında küçük çocuğun öldüğünü görmek işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, adım adım başarıya ulaşılacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, başarıya giden yolların açılacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük çocuğun öldüğünü gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde, aile meselelerinizde veya iş hayatınızda bazı güçlüklerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında küçük çocuğun öldüğünü görmek dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük bir çocuğun öldüğünü görmek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına işarettir.

Kahve falında küçük çocuğu öldürmek yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına delalettir.

Kahve falında küçük erkek çocuğunun öldüğünü görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük bir çocuğu öldürmek haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına inanılır.

Kahve falında küçük çocuğun elini tutmak uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük bir çocuğa sarılmak insanların alım gücünün azalacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğun adet olduğunu görmek yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir