AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük bir çocuğun öldüğünü görmek

Kahve falında küçük bir çocuğun öldüğünü görmek

Kahve falında küçük bir çocuğun öldüğünü görmek sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, mutsuz olacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük bir çocuğun öldüğünü gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı doğru kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında küçük çocuğun öldüğünü görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğu öldürmek çok güzel günler geçireceğine, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında küçük bir çocuğun öldüğünü görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına delalettir.

Kahve falında küçük erkek çocuğunun öldüğünü görmek başarısız olacağına, başarılarının sürekli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük bir çocuğu öldürmek mutlu bir evliliğe, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük bir çocuğun hamile olduğunu görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında küçük çocuğu olduğunu görmek vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, parasının ve makamının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük bir çocuğu öpmek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir