AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşırı yağmur görmek

Kahve falında aşırı yağmur görmek

Kahve falında aşırı yağmur görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, giderileceğine, güvenliğinden vazgeçeceğine, borçlarının hafifleyeceğine, kişinin sıkıntıların artacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aşırı yağmur gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili konular verimliliğinizi düşürüyor.

Kahve falında aşırı yağmur görmek elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, yolculuğa çıkmaya işaret etmektedir.

Kahve falında aşırı sinirlenmek başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, bilincin artacağına delalet eder.

Kahve falında aşırı hız yapmak büyük paralara sahip olacağına, gelişim içine gireceğine delalet eder.

Kahve falında aşırı derecede çikolata yemek sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aşırı kilo almak sevap işleyeceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında aşırı derecede su içmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, yorgun ve hasta hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında aşırı adet olmak zenginliği bulacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına işaret eder.

Kahve falında aşırı kan görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, huzurunun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir