AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük çocuğu öpmek

Kahve falında küçük çocuğu öpmek

Kahve falında küçük çocuğu öpmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına alamet eder.

Kahve falında küçük çocuğu öpmek gördüyseniz:

  • Uyumlu olmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında küçük bir çocuğu öpmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğu öpmek rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine yorulur.

Kahve falında küçük kızı öpmek hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük bir kızı öpmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında kendinden küçük birinin elini öpmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, evlatlarının hayırlı olacağına işarettir.

Kahve falında küçük bebek öpmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında küçük bir çocuğu kurtarmak sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına işaret eder.

Kahve falında küçük bir çocuğun öldüğünü görmek bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir