AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük kızı öpmek

Kahve falında küçük kızı öpmek

Kahve falında küçük kızı öpmek makam ve kariyer sahibi olunacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancın katbekat artacağına yorulur.

Kahve falında küçük kızı öpmek gördüyseniz:

  • Yetiştirilmeyen veya eksik tamamlanan işler nedeniyle eleştiri alabilirsiniz.

Kahve falında küçük bir kızı öpmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine işarettir.

Kahve falında küçük kızı öpmek istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına işarettir.

Kahve falında küçük bebek öpmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında kendinden küçük birinin elini öpmek zor bir hayat sürmeye başlayacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük çocuğu öpmek mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına işaret eder.

Kahve falında küçük bir çocuğu öpmek kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük kızı hamile görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük kızın adet olduğunu görmek itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir