AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük bir kızı öpmek

Kahve falında küçük bir kızı öpmek

Kahve falında küçük bir kızı öpmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük bir kızı öpmek gördüyseniz:

  • İddiacı bir yapı gösterebilirsiniz.

Kahve falında küçük bir kızı öpmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında küçük kızı öpmek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine delalettir.

Kahve falında küçük bir çocuğu öpmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük çocuğu öpmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kendinden küçük birinin elini öpmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında küçük bebek öpmek kısmetlerinin artacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında küçük kızın öldüğünü görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük kızla evlenmek manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, neredeyse kahrolacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir