AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük bir çocuğu kurtarmak

Kahve falında küçük bir çocuğu kurtarmak

Kahve falında küçük bir çocuğu kurtarmak sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, zorluklarının son bulacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük bir çocuğu kurtarmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları ne kadar zorlarsanız zorlayın, elde edeceğiniz şey durumun el verdiği kadardır.

Kahve falında küçük çocuğu kurtarmak şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük bir çocuğu kurtarmak kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, bol muhabbette olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük kızı kurtarmak ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu kurtarmak parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaçırılan çocuğu kurtarmak hatalarını düzelteceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine işarettir.

Kahve falında havuza düşen çocuğu kurtarmak önünü açacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğu düşmekten kurtarmak rahatsızlıkların şifa bulacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına delalet eder.

Kahve falında selden çocuğunu kurtarmak para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir