AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının çiş yaptığını görmek

Kahve falında kızının çiş yaptığını görmek

Kahve falında kızının çiş yaptığını görmek çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kızının çiş yaptığını gördüyseniz:

  • Başkalarını ikna edebilme yeteneğiniz kimse farkında olmasa da, takdire şayandır.

Kahve falında kızının çiş yaptığını görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi çişi temizlemek parasının azalacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğu çişe tutmak kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında evde çiş görmek başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tasa çiş yapmak aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine delalet eder.

Kahve falında kaka çiş görmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine yorulur.

Kahve falında kocasını çiş yaparken görmek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halıya çişini yapmak gözyaşına boğulacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir