AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok aşırı ağlamak

Kahve falında çok aşırı ağlamak

Kahve falında çok aşırı ağlamak sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, işlerin de hafifleyeceğine, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok aşırı ağlamak gördüyseniz:

  • Size anlatılan herşeye inanmayın.

Kahve falında aşırı derecede ağlamak blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında aşırı ağlamak sıkıntılarının hafifleyeceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında çok aşırı ağlamak eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında aşırı makyaj yapmak satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aşırı kar görmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aşırı hız yapmak büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına alamet eder.

Kahve falında aşırı korkmak çalışılan firmanın atağa geçeceğine, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında çok aşırı yemek yemek huzura ve mutluluğa kavuşacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir