AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşırı kalabalık görmek

Kahve falında aşırı kalabalık görmek

Kahve falında aşırı kalabalık görmek sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, onları rahat ettireceğine, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, çevresinin genişleyeceğine, düşmanını alt edeceğine, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine işaret eder.

Kahve falında aşırı kalabalık gördüyseniz:

  • Yanlış alanlara para yatırabilirsiniz.

Kahve falında aşırı kalabalık görmek eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında aşırı terlemek hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aşırı dalgalı deniz görmek şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok aşırı yemek yemek isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aşırı kan görmek işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında aşırı ağlamak mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında aşırı yağmur görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, kazançlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aşırı derecede gülmek büyük bir zenginlik kazanılacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir