AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük ve küçük altın görmek

Kahve falında büyük ve küçük altın görmek

Kahve falında büyük ve küçük altın görmek her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine delalettir.

Kahve falında büyük ve küçük altın gördüyseniz:

  • Sorulması gereken sorular var.

Kahve falında büyük ve küçük altın görmek hatalarını düzelteceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına işaret eder.

Kahve falında küçük büyük altın görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine inanılır.

Kahve falında büyük ve küçük yılan görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında küçük ve büyük köpek görmek manevi olarak ferahlayacağınıza, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına inanılır.

Kahve falında büyük çocuğu küçük görmek canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında büyüklü küçüklü yılan görmek sorunlarını çözebileceğine, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük büyük yılan görmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına alamet eder.

Kahve falında büyük ve küçük köpek görmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir