AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük balık tutmak

Kahve falında küçük balık tutmak

Kahve falında küçük balık tutmak gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, işinde en iyisi olacağına işaret eder.

Kahve falında küçük balık tutmak gördüyseniz:

  • Maddi durum düzelecek.

Kahve falında küçük balık tutmak başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, kazancının azalmayacağına işaret eder.

Kahve falında küçük çocuğun elini tutmak sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine yorulur.

Kahve falında küçük kızın elini tutmak çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük yılan tutmak bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında küçük renkli balık görmek makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında küçük beyaz balık görmek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, rütbe edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük küçük balıklar görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında havuzda küçük balıklar görmek çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir