AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzda küçük balıklar görmek

Kahve falında havuzda küçük balıklar görmek

Kahve falında havuzda küçük balıklar görmek iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında havuzda küçük balıklar gördüyseniz:

  • Kendinize dur deyin.

Kahve falında havuzda küçük balıklar görmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına delalet eder.

Kahve falında havuzda küçük balık görmek yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işaret eder.

Kahve falında küçük havuzda yüzmek Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük su havuzları görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük havuz görmek aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına inanılır.

Kahve falında küçük bir havuz görmek büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük bir havuzda yüzmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, sorunların elbirliği ile aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balıklı havuza girmek falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir