AnaSayfa / Genel / Kahve falında armut toplamak

Kahve falında armut toplamak

Kahve falında armut toplamak yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, çalışmalarının karşılığını alacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, esenlik bulacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında armut toplamak gördüyseniz:

  • Kendilerine ufak bir istek gibi görünen bazı kişilerin taleplerini can sıkıcı bulabilirsiniz.

Kahve falında daldan armut toplamak yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında elma ve armut toplamak asil kimselerden çıkacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bahçeden armut toplamak uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı armut toplamak zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçta armut toplamak kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, kazancının günden güne çok artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında armut yemek ve toplamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, canın sıkılacağına delalettir.

Kahve falında yeşil armut toplamak fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan armut topladığını görmek inancından ödün vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir