AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük armut yemek

Kahve falında küçük armut yemek

Kahve falında küçük armut yemek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına alamet eder.

Kahve falında küçük armut yemek gördüyseniz:

  • Kendinizi olaylara kaptırdığınızda herşey için çok geç kalmış olmak sizi sıkabilir.

Kahve falında küçük armut yemek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine işarettir.

Kahve falında küçük armut görmek gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında armut yemek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine delalet eder.

Kahve falında kurtlu armut yemek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında bahçede armut yemek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, insanları kıracağına yorulur.

Kahve falında ekşi armut yemek insanlar tarafından takdir edileceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında iri armut yemek kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yarım armut yemek hem eğleneceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir