AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucakta ağlayan bebek görmek

Kahve falında kucakta ağlayan bebek görmek

Kahve falında kucakta ağlayan bebek görmek uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, insanların takdirini kazanacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, akıl vereceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına delalettir.

Kahve falında kucakta ağlayan bebek gördüyseniz:

  • Bir ilişki zaman içinde hayatınızda fark yaratabilir.

Kahve falında kucakta ağlayan bebek görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında kucakta erkek bebek görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında kucakta yeni doğmuş bebek görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeği kucaktan düşürmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeği kucakta taşımak eğlence ve renk geleceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kucakta bebek görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına işarettir.

Kahve falında bebeği kucakta uyutmak onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına yorulur.

Kahve falında kucakta uyuyan bebek görmek huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir