AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucakta yeni doğmuş bebek görmek

Kahve falında kucakta yeni doğmuş bebek görmek

Kahve falında kucakta yeni doğmuş bebek görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, şansının kendisinden yana olacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunların gittikçe artacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kucakta yeni doğmuş bebek gördüyseniz:

  • Diğerlerini organize etme yeteneğiniz sizi bile şaşırtabilir.

Kahve falında kucakta yeni doğmuş bebek görmek maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine delalettir.

Kahve falında kucakta bebek görmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine işarettir.

Kahve falında kucakta erkek bebek taşımak büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına delalet eder.

Kahve falında bebeği kucaktan düşürmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına alamet eder.

Kahve falında erkek bebeği kucakta görmek büyük paralara sahip olacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine işaret eder.

Kahve falında kucakta bebek taşımak sürekli dua alarak yaşayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kucakta uyuyan bebek görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine işarettir.

Kahve falında kucaktan bebek düşürmek falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, zenginliğinin süreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir