AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucağında ölen bebek görmek

Kahve falında kucağında ölen bebek görmek

Kahve falında kucağında ölen bebek görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kucağında ölen bebek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır bazı işlerinizin önünü kesen veya sizi yavaşlatan bazı sorunları gidermenin yollarını bulabilirsiniz.

Kahve falında kucağındaki bebeği yere düşürmek sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine delalettir.

Kahve falında kucağına erkek bebek almak çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kucağında erkek bebek taşımak ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının kucağında bebek görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yeni doğmuş erkek bebeği kucağına almak elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine tabir olunur.

Kahve falında bebek kucağında görmek yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, kişinin şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kucağındaki bebeği düşürmek kişinin fakirleşeceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine yorulur.

Kahve falında yeni doğan bebeği kucağına almak ticaretin büyüyeceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir