Kahve falında kocasının kucağında bebek görmek

Kahve falında kocasının kucağında bebek görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, hataların düzeltileceğine, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına alamet eder.

Kahve falında kocasının kucağında bebek gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım gerektiren olaylarda beklenmedik durumlar oluşabilir.

Kahve falında kocasının kucağında bebek görmek fırsatların daha büyük getirileri olacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına delalettir.

Kahve falında kucağında bebekle yürümek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadının kucağında bebek görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, her daim Allah yolunda olacağına rivayet eder.

Kahve falında kucağındaki bebeği yere düşürmek zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza alamet eder.

Kahve falında bebek kucağına almak hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kucağına bebek almak kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının bebeğini kucağında görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne kucağında bebek görmek huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir