AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucağına erkek bebek almak

Kahve falında kucağına erkek bebek almak

Kahve falında kucağına erkek bebek almak kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, yeni siparişler alacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, istediği yola çıkacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kucağına erkek bebek almak gördüyseniz:

  • Aslında başka şeyler yapmak istemenize rağmen, başka bir şeyle uğraşmanız eğlenceli görünse de, istikrarsız bir görüntü ortaya çıkması diğerlerine rahatsız edici gelebilir.

Kahve falında erkek bebek kucağında görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kucağında erkek bebek görmek çok kötü hissedileceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında erkek bebeği kucağa almak tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına yorulur.

Kahve falında kucağa erkek bebek almak ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni doğmuş erkek bebeği kucağına almak güç ve para kaybedeceğine, başarılarını ispat edeceğine inanılır.

Kahve falında erkek kucağında bebek görmek parasal kaygılardan kurtulacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine delalettir.

Kahve falında kucağına erkek bebek almak onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, kazancın daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek bebeği kucağında taşımak daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir