AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğan bebeği kucağına almak

Kahve falında yeni doğan bebeği kucağına almak

Kahve falında yeni doğan bebeği kucağına almak işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, helal rızka kavuşacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğan bebeği kucağına almak gördüyseniz:

  • İşlerinizi, ilişkilerinizi veya önemsediğiniz konuları en ince detayına kadar incelemeniz zaman kaybetmenize neden oluyor.

Kahve falında yeni doğan bebeği kucağına almak kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni doğan bebeğin dişlerinin olduğunu görmek Allah’ın yolundan gideceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni doğan bebeği dişli görmek projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni doğan bebeği yürürken görmek takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına işarettir.

Kahve falında yeni doğan iki bebek görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni doğan bebeği sevmek amacına ulaşmayı başaracağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni doğan bebeğe isim koymak yeni arkadaşlıklar kuracağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine alamet eder.

Kahve falında yeni doğan dişli bebek görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, kasasının ağırlaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir