AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucağındaki bebeği düşürmek

Kahve falında kucağındaki bebeği düşürmek

Kahve falında kucağındaki bebeği düşürmek ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, beğenilen işlere imza atacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında kucağındaki bebeği düşürmek gördüyseniz:

  • Terazi erkeğiyseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Kahve falında bebeği kucağından düşürmek sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına işarettir.

Kahve falında bebeği kucağından düşürdüğünü görmek üzüntülerini ve acılarını unutacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kucağında bebek düşürmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kucağındaki bebeği yere düşürmek iç dünyasının güzelleşeceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında kucağındaki bebeği düşürmek parasının azalacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kucağından bebek düşürmek maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına işaret eder.

Kahve falında bebeğini kucağından düşürmek yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğunu kucağından düşürmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir