AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucağında koyun görmek

Kahve falında kucağında koyun görmek

Kahve falında kucağında koyun görmek sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine işarettir.

Kahve falında kucağında koyun gördüyseniz:

  • Olaylar iyice karışık bir hal alabilir.

Kahve falında kucağında koyun görmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında koyunu kucağına almak hayır getirecek işlere girileceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunu kucağından düşürmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, hayatının da kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kucağında uyumak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında kuzuyu kucağa almak kafasındaki sorunları çözeceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına işaret eder.

Kahve falında bebeğini kucağına almak girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına inanılır.

Kahve falında erkek çocuğu kucağına almak rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına yorulur.

Kahve falında kucağında kedi görmek huzurunun bozulacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir