AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu kucağından düşürmek

Kahve falında çocuğunu kucağından düşürmek

Kahve falında çocuğunu kucağından düşürmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, genç kimselere eğitim vereceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, daha çok kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında çocuğunu kucağından düşürmek gördüyseniz:

  • Olumsuz bir tarafı kendisini objektif görememesidir.

Kahve falında çocuğunu kucağından düşürmek saydığı ve tanıdığı biri olacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kucağından bebek düşürmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğini kucağından düşürmek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeği kucağından düşürdüğünü görmek elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına delalet eder.

Kahve falında kucağındaki bebeği düşürmek amaçlarını yerine getireceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kucağındaki bebeği yere düşürmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeği kucağından düşürmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, fakirlikten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kucağında bebek düşürmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir