Kahve falında kucağında kedi görmek

Kahve falında kucağında kedi görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, başarıları ile konuşulacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, yeni kısmetlere nail olacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine delalettir.

Kahve falında kucağında kedi gördüyseniz:

  • İçinizde kaçıp, uzaklaşmak, uzaklara yolculuk yapmak gibi istekler bulunabilir ya da uzun bir yolculuk planlayabilirsiniz.

Kahve falında kediyi kucağında görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına delalet eder.

Kahve falında kucağına kedi almak günlerini hastanede geçireceğine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına delalettir.

Kahve falında kediyi kucağa almak mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında kediyi kucağına almak rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kucağında kedi görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının bebeğini kucağında görmek böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere işaret etmektedir.

Kahve falında bebeği kucağına aldığını görmek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinin kucağında bebek görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir