Kahve falında koyunu kucağına almak

Kahve falında koyunu kucağına almak daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, dünyasının iyileşmesine, bolluğun ve verimin de artacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında koyunu kucağına almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yorum, fikir veya önerilerinizi eleştiri olarak görebilirler.

Kahve falında koyunu kucağına almak işlerinde atılıma geçeceğine, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kucağında koyun görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, çok büyük adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kucağımda erkek bebek görmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının kucağında bebek görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunu kucağına almak hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini kucağına almak kişinin günahlarına tövbe etmesi, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kucağında bebek olmak kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında kucağına bebek verildiğini görmek ismini herkese duyuracağına, başkasının hakkına göz dikileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir