AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğini kucağına almak

Kahve falında bebeğini kucağına almak

Kahve falında bebeğini kucağına almak yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğini kucağına almak gördüyseniz:

  • Normalde oyunu kurallarına göre oynayan birisi olmanıza rağmen bazı kuralları atlamış olabilirsiniz.

Kahve falında bebeği kucağında görmek inancından sapacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında kucağında yeni doğmuş bebek görmek yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, kendi şansını kendi yaratacağına rivayet eder.

Kahve falında kucağında bebek tutmak iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına delalettir.

Kahve falında bebeği kucağından düşürmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında başkasının kucağında erkek bebek görmek işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına işaret eder.

Kahve falında erkeğin kucağında bebek görmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında annenin kucağında bebek görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeği kucağına aldığını görmek tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, bir sınavdan geçileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir