AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucağına bir bebek almak

Kahve falında kucağına bir bebek almak

Kahve falında kucağına bir bebek almak mali gücünü yitireceğine, maddi anlamda çok zorlanacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, çok güzel günler geçireceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna yorulmaktadır.

Kahve falında kucağına bir bebek almak gördüyseniz:

  • İşleri halletme biçiminizde değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında kucağında bebek gezdirmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına alamet eder.

Kahve falında erkek bebeği kucağına aldığını görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında ölünün kucağında bebek görmek falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, mutluluğunun katlanacağına rivayet eder.

Kahve falında kucağında bebek almak bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine delalettir.

Kahve falında karısının kucağında bebek görmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin kucağında bebek görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının bebeğini kucağında görmek sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında gelinin kucağında bebek görmek yönetici makamına oturacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir