AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucağında bebekle kaçmak

Kahve falında kucağında bebekle kaçmak

Kahve falında kucağında bebekle kaçmak alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kucağında bebekle kaçmak gördüyseniz:

  • Öyleki elinizdeki herşey değerini yitiriyor ya da elinizi attığınız her iş tersine gidiyormuş zannediyorsunuz.

Kahve falında kucağında bebekle kaçmak hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğini kucağına almak isteklerinin erteleneceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine yorulur.

Kahve falında ağlayan bebeği kucağına almak korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeği kucağına almak büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında bebeği kucağına aldığını görmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin kucağında bebek görmek şöhret ve itibar kazanacağına, kişinin her işi severek yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kucağında bebek görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadının kucağında bebek görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, kafa dinleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir