AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayan bebeği kucağına almak

Kahve falında ağlayan bebeği kucağına almak

Kahve falında ağlayan bebeği kucağına almak içine büyük bir huzurun dolacağına, isteklerinin erteleneceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağlayan bebeği kucağına almak gördüyseniz:

  • İç sesinize kulak vererek, aslında tereddütleriniz olmasına rağmen, bazı konularda harekete geçme zorunluluğu hissedebilirsiniz.

Kahve falında ağlayan bebeği kucağına almak bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, herkesi doğru yola çağıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kucağında ağlayan bebek görmek geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kızının kucağında bebek görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kucağımda erkek bebek görmek istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında kucağında bebekle kaçmak borçları varsa ödeyeceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kucağına bebek verildiğini görmek büyük bir ihanete uğranacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği kucağa almak sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine alamet eder.

Kahve falında kadın kucağında bebek görmek maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir