AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi bebeğini kucağında görmek

Kahve falında kendi bebeğini kucağında görmek

Kahve falında kendi bebeğini kucağında görmek şan şöhret kazanacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, büyüleyeceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, gönülsüzce bir yere gideceğinize, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi bebeğini kucağında gördüyseniz:

  • Bazı maddi zorluklar olabilir.

Kahve falında kundaktaki bebeği kucağa almak bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, hayırlı adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında annesinin kucağında bebek görmek çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine işarettir.

Kahve falında başkasının kucağında erkek bebek görmek bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeği kucağına aldığını görmek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği kucağına almak sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının kucağında bebek görmek sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın kucağında bebek görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek bebeği kucağa almak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, yaşam refahının düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir